TUINIEREN.NL IS LIVE!

Tuinieren.nl

Weken, wat zeg ik: maanden aan gewerkt! En vandaag was het dan eindelijk zover! Tuinieren.nl is live! En hoe: met ruim 120 artikelen, ruim 15 blogs en een heleboel how-to-video’s met Jurgen Smit!

 

Dus: neem een kijkje op Tuinieren.nl! Volg TuinierenNL op Twitter, like Tuinieren.nl op Facebook of volg Tuinieren op Pinterest!

En laat me vooral weten wat je ervan vindt!  🙂 

 

Maanden geleden vond ik tuinieren gewoon vies. En wie zijn vrije weekend opofferde om te gaan wroeten in de aarde verklaarde ik voor gek. Nee, zet mij maar op een vrije zaterdag achter de computer. Lekker een beetje bloggen, blogs lezen en vooral veel inspiratie opdoen. En ja, een deel van die inspiratie bestond wel uit tuingerelateerde onderwerpen.

Ongeveer vijf maanden geleden kreeg ik de kans om iets met al die tuininspiratie én mijn online kennis te gaan doen. Als afstudeeropdracht mocht ik een nieuwe website over tuinieren opzetten.

In die paar maanden tijd is er een hoop veranderd. Van iemand die niets met tuinieren heeft, ben ik haast een ware expert geworden op het tuiniervlak. En vanaf nu is al die kennis dus te ontdekken op tuinieren.nl

← Previous post

Next post →

4 Comments

 1. Ik zie hierboven allemaal foutmeldingen/codes, dus denk dat er iets misgaat (of het ligt aan mij), maar congrats met de lancering!!

  [Reply]

  Marikee Reply:

  Ik zag die foutcodes nu ook staan ja, beetje vreemd. Heb de plugin voor related artikelen maar even verwijderd, want daar scheen de fout vandaan te komen..

  [Reply]

 2. Interessant, ik ga eens kijken op de website!

  [Reply]

 3. Leuk, leuk, leuk! 🙂

  [Reply]

 4. Gave afstudeeropdracht ook

  [Reply]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *