Zoals je misschien wel weet ben ik verslaafd aan papier en boeken. En in de afgelopen jaren heb ik waanzinnig veel boeken verzameld. Sommige voor school, andere om over te bloggen en weer andere om ze ooit cadeau te geven aan mensen met wie ik allang niet meer om ga. En die enorme verzameling boeken rijmt niet echt lekker met mijn drang om op te ruimen van de afgelopen weken, misschien wel maanden. En dus verkoop ik een aantal boeken!

Het werkt als volgt: hieronder zie je een aantal titels staan die je kan kopen, dat zijn boeken die meestal in perfecte staat zijn (lees: óf niet gelezen óf slechts enkele bladzijdes gelezen óf ik heb heel netjes gelezen ik kan dat). Als je interesse hebt, dan kan je via de link die achter de titel hangt meer informatie lezen over het boek en je ziet het bedrag staan wat ik ervoor wil hebben. Wil je een boek kopen? Dan stuur je een mailtje naar me. je laat een reactie achter of stuurt een DM op Twitter waarna ik jou mijn betaalgegevens laat weten. Staat het geld op mijn rekening? Dan gaat het boek diezelfde dag nog op de post.

De bedragen zijn inclusief verzendkosten, tenzij je meerdere boeken wilt kopen en ik het per pakketpost moest versturen. Dat bedrag zal ik via de mail met je afstemmen.

iSteve – George Beahm. €8,00. (Aanrader voor Apple liefhebbers, vol met quotes van Steve Jobs).

Get Social – Jeanet Bathoorn. €7,50. (Let op: er is een vernieuwde versie, hoewel deze nog altijd actuele informatie bevat).

Ik raak alles kwijt – Marianne Asman. €10,00.

Het media handboek – Charles Huijskens en Dig Istha. €5,00.

Een onweerstaanbaar CV – Huub van Zwieten met Wien Sillevis Smitt. €5,00.

Interactief presenteren – Christa Althof en Rosita Setz. €10,00.

De krant moet kiezen – Warna Oosterbaan en Hans Winsink. €5,00.

Salaam Een jaar onder de orthodoxe moslims – Patrick Pouw. €5,00.

Anti Crisis Kookboek – Marijke Sterk. €5,00.

Wraak – Antoinette Verstegen. €8,00.

Twilight – Stephenie Meyer. €4,00.

Spinnenbotten – Kathy Reichs. €8,00.

Zondvloed – Chelsea Cain. €10,00.

De 50-50 moorden – Steve Mosby. €5,00.

Overtuigend debatteren – Peter van der Geer en Sharon Kroes. €15,00.

Het geheim van Chanel No 5 – Tilar Mazzeo. €8,00.

De essentie van stijl – Joan Dejean. €5,00.

Jamie’s Reizen – Jamie Oliver. €20,00.

Single: De geneugten van het alleen wonen – Helen Svensson. €5,00. (Geen link gevonden, maar dit is een fotoboek van mensen die alleen wonen en volledig hun eigen stijl aan een huis doorgeven).

Let op: deze lijst blijf ik bijwerken, houd deze link dus in de gaten of volg mij op Twitter, waar ik de link naar deze blog nog wel eens zal noemen. Wil je meer weten over een specifieke titel? Stuur mij een mailtje met je vragen! : )