Over marike bijlsma

Op 14 juni 1990 werd ik geboren in het pittoreske Hoofddorp als dochter van twee Friezen die al een tijdje in het westen woonden. Ik groeide op met drie zussen, ging naar de middelbare school, haalde mijn diploma, had bijbaantjes, ging Communicatie studeren in Den Haag en ging uiteindelijk voor mijn afstudeerrichting Journalistiek in Rotterdam. In de tussentijd was ik al enkele jaren samen met mijn vriend Frank die ik had leren kennen op de middelbare school. Met de start van ons werkende leven gingen we ook samenwonen in Hoofddorp. Inmiddels zijn we een paar jaar verder en trotse ouders van onze twee zoons Javian en Senne.

We wonen sinds mei 2020 in Heerenveen, maar voor familie en werk reizen we het hele land door (als er geen pandemie over het land raast). En als het even kan, trekken we verder naar het noorden en vieren we vakantie in Denemarken. Het Scandinavische land en de cultuur hebben ons hart een beetje gestolen.

Het moederen en mijn werkervaring combineer ik graag in mijn hobby: mamalifestyle.nl, mijn eigen online magazine waar ik schrijf over al het leuks voor mama’s en de leuke dingen die wij meemaken als gezin. Inmiddels kan ik er soms ook een klein zakcentje mee verdienen of krijg ik leuke producten opgestuurd, wat ik superleuk vind.