BLADENDOKTER

In een zoektocht naar freelance medewerkers voor Wendy Online zocht Carolien Vader contact met mij. We hebben toen heel prettig een aantal maanden samengewerkt voor het platform Wendy Online en daarna contact gehouden. In het najaar van 2017 zijn we een nauwere samenwerking aangegaan waarbij ik werkzaamheden voor Bladendokter en The Big Story heb uitgevoerd en vanuit hen op projecten werd gezet.

BLOGGEN

De werkzaamheden die ik voor Bladendokter deed, bestond voor een deel uit blogs schrijven over nieuws in bladenland of how-to-artikelen bijvoorbeeld. Al mijn artikelen voor Bladendokter zijn hier te lezen: bladendokter.nl/author/marikebijlsma

Daarnaast heb ik er hier een aantal uitgelicht:

SOCIAL MEDIA

Ook social media beheer was een deel van de werkzaamheden, zodoende heb ik onderstaande social media berichten gemaakt en gedeeld vanuit het Instagramaccount van Bladendokter. Een deel van deze berichten gaan over de artikelen die ik heb geschreven en werden gedeeld voor traffic naar de site. Een ander deel van de berichten ging over de trainingen en hadden conversie als doel. Daarnaast heb ik een aantal achter de schermen kiekjes gedeeld.

Naast de berichten voor Instagram heb ik via Buffer ook vele berichten gedeeld op Facebook, Twitter en Linkedin. Maar omdat dit veelal bestond uit een stukje tekst en link heb ik deze in dit overzicht niet meegenomen.

De nieuwste berichten staan bovenaan:

Dit bericht bekijken op Instagram

Wat lees jij bij de kapper? #unsplash

Een bericht gedeeld door magazines & media innovatie (@bladendokter) op

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.