IK OOK VAN JOU

Via Bladendokter kwam ik terecht bij Ik Ook Van Jou, een nieuw tijdschrift dat in het voorjaar van 2019 gelanceerd werd. Zij zochten een social media redacteur die ervoor kon zorgen dat Ik Ook Van Jou ook online zou opvallen. Echter was er weinig budget over na het maken van het magazine en alle andere plannen die al waren gemaakt, daardoor bleef er een minimaal plan over voor social media.

Er werden in deze periode 5 dagen per week social media berichten geplaatst op Instagram, Instagram Stories en Facebook. Alle content is zelf samengesteld, gezocht met behulp van bijvoorbeeld Unsplash of gemaakt en gedeeld met minimale tekst en enkel de hashtag #ikookvanjou. Alle updates van Stories zijn opgeslagen in Highlights en waren interactief of nodigden uit om te delen met andere Instagrammers.

Helaas heeft het tijdschrift tot op heden geen vervolg gekregen…

INSTAGRAM

Hier zijn alle berichten te vinden: @IKOOKVANJOU

IK OOK VAN JOU INSTAGRAM PLAN

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.