DAPHNE’S DIARY

In het voorjaar van 2018 heb ik social media beheer en blogs gemaakt voor het tijdschrift Daphne’s Diary. Echt een uitdaging, want er lagen veel kansen online met de webshop en het tijdschrift dat werd uitgebracht in meerdere landen. Ik heb een Nederlandstalig account opgezet en ondertussen het internationale en Engelstalige account beheerd. Omdat er weinig met de site werd gedaan – los van de webshop, ben ik gestart met blogs maken waar naar verwezen kon worden vanaf social media. Hier was ook veel vraag naar in verband met achtergrondinformatie bij recepten of DIY’s.

Omdat een deel van het beeld low res was, heb ik soms beeld verrijkt met grafische elementen die regelmatig terugkwamen in de tijdlijn om zo eenheid te creëren. Daarnaast heb ik flatlays gemaakt, advies gegeven aan de toenmalige hoofdredactrice op het gebied van social media.

Het Nederlandstalige account bestaat inmiddels helaas niet meer, ondanks een aardige groei in volgers toen ik er zat. Wel zijn de berichten van min hand nog terug te vinden in de periode van 6 april 2018 tot 3 augustus 2018.

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.