wat kan ik voor jou doen: PINTEREST BEHEREN

Pinterest kan heel veel betekenen voor een merk, zoals zichtbaarheid voor jouw producten of content. Het voordeel van Pinterest is dat het vooral gebruikt wordt als zoekmachine en niet zozeer als sociaal kanaal. Daarnaast kan Pinterest voor jarenlange zichtbaarheid voor content zorgen, in tegenstelling tot content op social media dat vaak maar een levensduur van een paar uur tot een paar dagen heeft. Vandaar dat ik altijd het beheren van een Pinterestaccount voor minimaal drie maanden start, omdat er dan goed gekeken kan worden naar de resultaten.

OPTIES

Er zijn heel veel opties voor het beheren van een Pinterestaccount, vaak is dit ook helemaal afhankelijk van de soort content of de hoeveelheid content. Wat wel vaak goed werkt is om op regelmatige basis pins te delen.

Afhankelijk van het soort content zal er waarschijnlijk een combinatie volgen van eigen afbeeldingen en speciale pins – ontwerpen gemaakt door mij met plek voor eigen afbeeldingen of stock beeld.

Geen beeld voor handen? Geen probleem! Tegen een meerprijs kan ik zelf beeld maken, maar ook bijvoorbeeld grafische ontwerpen maken met de gewenste boodschap.

  • ongeveer 30 pins per maand
  • ongeveer 60 pins per maand
  • minder pins is in overleg ook mogelijk: neem even contact op voor een specifieke offerte.

Altijd inbegrepen: 5 verschillende ontwerpen voor afbeeldingen of tekst.
Tegen meerprijs: het resultaat van het zoekwoordenonderzoek.

BELANGRIJK OM TE WETEN

Een opdracht voor het beheren van een Pinterestaccount geldt voor minimaal drie maanden. Desgewenst kan het vervolgens weer met drie maanden – of langer – verlengd worden.

Bij het beheren van een Pinterest account ben je zelf altijd vrij om nog inspiratie te blijven pinnen. Maar desgewenst verzorg ik ook een deel repins tegen een meerprijs.

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.