wat kan ik voor jou doen: SEO-TEKSTEN SCHRIJVEN

Sinds het moment dat ik een pen kan vasthouden, ben ik aan het schrijven. Hoewel ik tegenwoordig mijn teksten schrijf met een toetsenbord, maar dat terzijde. Ik schrijf vooral graag seo-teksten. Het spelletje met Google spelen, zoekwoordenonderzoek doen en vervolgens een tekst passend bij de opdrachtgever en passend bij de eisen van Google opleveren. Daar kan ik enorm van genieten.

In het verleden heb ik onder andere seo-teksten geschreven voor vtwonen, Greenpeace, Bladendokter en The Big Story. Bij vtwonen was ik ook verantwoordelijk voor het gebruikte beeldmateriaal, wat ik ook super leuk vind om te doen, want zo kan ik een compleet verhaal afleveren.

Werkwijze seo-teksten schrijven

Mijn werkwijze om seo-teksten te schrijven is als volgt:

  • We overleggen over het doel en de onderwerpen van de teksten
  • Ik doe een zoekwoordenonderzoek om te zien of we de juiste term te pakken hebben
  • Ik maak een opzet van de tekst en bespreek deze desgewenst
  • Ik schrijf de tekst en kan deze direct in WordPress zetten inclusief beeldmateriaal
  • We monitoren samen de resultaten in een maand tijd (afhankelijk van de trendgevoeligheid van het onderwerp) en ik kan bijsturen waar nodig

Ik kan teksten zelf in WordPress zetten met beeldmateriaal en dembenodigde seo-informatie op basis van een plugin zoals bijvoorbeeld Yoast.

Bij het schrijven van seo-teksten werk ik graag op basis van een uurtarief. Neem contact op voor meer informatie.

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.