wat kan ik voor jou doen: bloggen

Bloggen doe ik sinds 2009 en eigenlijk ben ik er nooit mee gestopt. Hoewel ik inmiddels niet meer onzinnige verhaaltjes meer deel online, maar een heus mama-platform heb waar ik regelmatig tips en trucs deel: mamalifestyle.nl. Het bloggen vind ik echter zo leuk, dat ik het ook heel graag in opdracht zou willen doen.

Onderwerpen waar ik graag over zou bloggen

  • Ouderschap en opvoeding
  • Stilgeboorte
  • Tuinieren
  • Interieur en trends
  • Kinderkleding
  • Speelgoed

Maar eigenlijk sta ik open voor nog veel meer onderwerpen. Mijn brein staat altijd aan en weet voor elk onderwerp wel een lijst aan ideeën te produceren. Neem je contact met mij op voor meer informatie?

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.